Home Afvalmanagement voor uw bedrijf Afval gezocht & aangeboden Nieuwsbrief
Producten en diensten Afvalpreventie in uw bedrijf Meldt uw bedrijf gratis aan! Wij over ons
Afval op het werk van je ouders terug
Naar: afval voor bedrijven
Afval op het werk

In fabrieken en kantoren wordt veel spullen en stofjes gebruikt. Daarbij worden ook veel spullen en stofjes weggegooid. Dat hoeft niet. Heel veel spullen en materialen zijn opnieuw te gebruiken. Je ouders kunnen bij "Afval voor bedrijven" klikken, om te zien hoe ze spullen en materialen kunnen hergebruiken of laten recyclen. Omdat recyclen en hergebruik goedkoper is dan verbranden van afval kan het bedrijf van je ouders veel geld besparen. Soms krijgen ze geld voor hun afval!

Je kunt je ouders ook vragen of het bedrijf nog oude batterijen, kapotte mobieltjes of inktpatronen van printers heeft. Als het bedrijf waar ze werken die wil weggooien, kun je ze vragen of je ze mee mag nemen voor inzameling op school. Hiermee kun je je school helpen (klik hier) en zorg je dat de afvalberg minder wordt.

Computers

Als het bedrijf van je ouders computers hebben die te langzaam zijn voor het werk, zijn ze vaak goed als computers voor school. Het bedrijf koopt nieuwe computers en zit dan met de oude computers. Je kunt je ouders vragen of ze die computers mogen geven aan je school.